Kilim Mobilya Yatak Odası Takımları Fiyatları 2024 Kampanya

2024 Yatak Odası Takımları

Hem işlevsel, hem de güzel yatak odaları, tabi en ucuz yatak odası fiyatları bulmak adına siz değerli okurlarımız için araştırmalarımıza devam ediyoruz arkadaşlar. Mobilya markalarının yeni ürünlerini inceliyor, özellikle kampanyalı yatak odası takımları ve fiyatlarını mercek altına alıyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde ülkemizin iki lider mobilya markasının ürünlerini, Bellona yatak odası takımı ve İstikbal yatak odası takımı modellerini incelemiştik. Ayrıca Doğtaş yatak odası takımları da sayfalarımıza konuk olmuştu. Linkler üzerinden bu markaların 2024 yatak odası modellerine de göz atabilirsiniz. Bu sayfamızda ise geçtiğimiz yıl Kilim Mobilya Akasya yatak odası ile zirveye çıkan Kilim Mobilya’nın en yeni yatak odası takımlarını incelemeye alıyoruz.

Kilim Mobilya Yatak Odası Modelleri Fiyatları 2024

Kilim Mobilya yatak odası ürün gamına yeni yılın hemen başlarında 4 koleksiyon ekledi. Markanın 2024 koleksiyonu Century, Bell, Vals ve Tuna olarak adlandırılan bu yatak odası takımlarından meydana geliyor. Son derece şık ve fonksiyonel özelliklere sahip bu ürünleri bizler çok beğendik ve görmeniz gerektiğini düşündük. Bu nedenle sizler için fiyatları, görselleri ve özellikleri ile birlikte incelemeye aldık. Dolayısı ile şu sıralar yeni bir yatak odası takımı almak niyetinde iseniz bu ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Kilim Mobilya Yatak Odası Century

Kilim Mobilya’nın yeni yatak odası takımlarından Century, doğal ahşap dokusundan hoşlanan, ama lüks dokunuşlardan da vazgeçmek istemeyenlere hitab eden bir ürün. Takım doğal meşe renk konfigürasyonuna eklenen özel tasarım yerden yüksek ayak ve füme ayna detayları ile dikkat çekiyor. Üründe göze çarpan bir başka detay ise kulpsuz tasarımı. Dikkat ederseniz ne gardıropta ne de diğer ünitelerde kulp göremiyoruz. Sadece sürgü kapaklı gardırop seçeneği ile satışa sunulan takım şu sıralar indirimde. Takımın sürgü kapaklı gardırop, şifonyer ve aynası, başlıklı bazalı karyola ve 2 adet komodinden meydana gelen seçeneğinin fiyatı 29.910,00 Liradan 23.919,00 Liraya düşmüş durumda.

Kilim Mobilya Yatak Odası Bell

Bell yatak odası takımı yine doğal ahşap renklerinin ön plana çıktığı ünite bir ürün. Kapaklarında ki özel işlemeler ve özel tasarım ayak yapısı ile dikkat çeken bu ürün, modern bir tasarıma sahip, sıradışı bir ayna ile taçlandırılmış şifonyeri ile göze çarpıyor. Takımın dezavantajı ise yine sadece iki kapılı sürgülü gardırop alternatifi olması. Ancak kilim mobilya yatak odası kampanyaları dahilinde satışa sunulan bu ürünün fiyatı ise bir çok benzer rakibine göre oldukça uygun görünüyor. Zira takım bazalı başlıklı karyola, şifonyer ve aynası, 2 adet komodin ve sürgü kapaklı gardıroptan oluşuyor. Takımın fiyatı ise normalde 29.680,00 TL. Fakat indirimler dahilinde bu takımı 25.205,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Kilim Mobilya Yatak Odası Vals

Mercan rengi ve özel işlemelerinde Gold  detayların muhteşem bir şekilde harmanlandığı Vals yatak odası, sadece içerisinde bulunduğumuz yıla değil, önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracak nitelikte. Gold detayları biraz açacak olursak, özel tasarım kulplarına dikkatinizi çekmek isteriz. Elbette yine özel yerden yüksek ayakları da unutmamakta fayda var. Evlerinde modern şıklığı sevenlere hitap eden takımın fiyatlarına gelecek olursak. Efendim sürgü kapaklı gardırop, şifonyer ve ayna, başlıklı karyola ve2 adet komodinden oluşan takımın fiyatı 29.930,00 TL. Fakat bu takımda Kilim Mobilya yatak odası odası kampanyaları dahilinde 24.032,00 TL fiyatla satılıyor.

Kilim Mobilya Yatak Odası Tuna

Kilim Mobilya’nın en ürünlerinde biri olan Tuna yatak odası takımı Cambirdge modeli yatak odalarında lüks detaylar görmek isteyenlere hitab ediyor. Doğal katran renk tonunda ki bu takımda ise ilk göze çarpan detay ise sıradışı karyola balığı olsa gerek. Zira iki ayrı başlık görünümünde tasarımı ve geniş kapitone işlemeleri ile kolay kolay hiç bir markada göremeyeceğiniz bir başlık. Üstelik markanın amiral gemilerinden biri olacağını düşündüğümüz bu takımda kampanya dahilinde. Bazalı başlıklı karyola, şifonyer ve aynası, 2 adet komodin ve sürgü kapaklı gardıroptan oluşan takım 28.760,00 TL yerine 24.472,00 TL fiyatla sizleri Kilim Mobilya mağazalarında bekliyor.

Kilim Mobilya Kampanyaları Yatak Odası 2024

Hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem Kilim Mobilya 2024 yatak odası takımlarının diğer modellerini incelemek, hem de bu yatak odası takımlarının yeni fiyatları hakkında fikir sahibi olmak adına Kilim Mobilya yatak odaları kategorisini de ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir