2024 Yatak Odası Takımları ve Fiyatları ile Aldora Mobilya

Yatak Odası Takımı 2024 Modelleri

Yepyeni yatak odası takımları evdekorasyontarz.com sayfalarında sizlerle buluşmaya devam ediyor arkadaşlar. Başta Doğtaş yatak odası takımları olmak üzere, İstikbal yatak odası takımı ve Bellona yatak odası takımı gibi ülkemizin önde gelen markalarının en yeni ürünlerine göz atmıştık hatırlarsanız. Bunun yanında en ucuz yatak odası fiyatları bulmak adına farklı markaların kampanyalı yatak odası takımları da sayfalarımızda yer almıştı. Hatta bu bağlamda yapı market ürünlerini bile incelemeye aldık. Mesela modern yatak odası takımları ile göze çarpan Ikea Yatak Odası modellerini bile sizlerle buluşturduk.

Aldora 2024 Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Bu sayfamızın konuğu ise başlıktan da anlayacağınız üzere Aldora Mobilya. Yakın bir zaman önce incelediğimiz Aldora Koltuk takımı modelleri çok beğenilince ve sizlerden olumlu tepkiler alınca bizlerde bu defa yatak odası takımlarını masaya yatırmaya karar verdik. Bakalım markanın yeni yatak odası koleksiyonunu koltuk takımları kadar beğenecek misiniz…

Aldora Ruby Yatak Odası Takımı ve Fiyatları

Efendim markanın en yeni ürünü Ruby yatak odası takımı. Modern tarzda tasarlanan takım son yılların modası meşe renginin hakimiyeti altında. Fakat bu renge ek olarak özel tasarım ayak ve kulplarında altın rengi detaylara rastlıyoruz. Bu detaylar takımın genel görünümünü zenginleştirirken özgün de bir kontrast sağlıyor. Ürünün fiyatı ise son derece uygun. Çünkü takım, sürgü kapaklı gardırobu, tuvalet masa ve aynası, başlıklı, bazalı karyolası ve 2 adet komodini ile sadece 10.178,00 TL fiyat etiketine sahip.

Aldora Indigo Yatak Odası Takımı ve Fiyatları

Bildiğiniz üzere doğal mermer desenleri pek bir moda şu sıralar. Banyo seramiklerinde başlayan bu akım mobilyalara da sirayet etmiş durumda. Bu durumun en güzel örneklerinden birini ise Indigo yatak odası takımında görüyoruz. Takımın mermer desenli kapağa sahip gardırobu tek kelime ile şahane. Bunun yanında özel kulp ve tasarımları da oldukça dikkat çekici. Tıpkı Ruby serisinde olduğu gibi sadece sürgülü gardırop seçeneği bulunan bu takımın fiyatı ise 11.262,00 TL olarak belirlenmiş.

Aldora Flame Yatak Odası Takımı ve Fiyatları

Mermer desenleri gibi dekorasyonda son zamanların trend rengi ise antrasit. Bu yatak odası takımında ise Antrasit ve siyah tonlarının inanılmaz uyumunu görüyoruz. Üstelik bu uyum özel tasarım metal ayaklarla taçlandırılmış durumda. Birde buraya türkuaza çalan mavi karyolayı eklersek, hem modern, hem de lüks tarza sahip Flame yatak odası takımını tarif etmiş oluruz 🙂 Flame yatak odası takımının da yine sürgü gardıroplu tek dolap seçeneği bulunurken, Aldora Mobilya fiyat listesi üzerinde 15.307,00 TL olarak görünüyor.

Aldora Balance Yatak Odası Takımı ve Fiyatları

Balance yatak odası takımı ilk bakışta kıvrımlı bir tasarıma sahip gardırop kapakları ile göze çarpıyor. Aldora’nın üst segmentte ki yatak odası takımlarından biri olan bu üründe komodinler hariç yerden yüksek ayak sistemi kullanılmayarak daha modern bir görünüm elde edilmiş. Fakat burada karyola ve özel tasarım kulpların takıma çok şey kattığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Üstelik üst düzey yatak odası takımlarından biri olan Balance fiyat açısından son derece makul. Zira sadece sürgü kapaklı gardırop seçeneği bulunan bu takım sadece 13.828,00 TL gibi bir fiyatla sizler Aldora Mobilya mağazalarında bekliyor.

Aldora Mobilya Kampanyalı Yatak Odası Takımları

Bu arada hatırlatmakta fayda var arkadaşlar. Burada verdiğimiz fiyatlar belirli bir süre için geçerli. Dolayısı ile hem bu ürünlerin daha farklı görsellerine göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Aldora Mobilya Yatak Odası Takımları resmi kategorisini de ziyaret etmenizi öneririz.

“2024 Yatak Odası Takımları ve Fiyatları ile Aldora Mobilya” Hakkında 3 Yorum Var

  1. ikinci el ürünlerinizin satısında haberim olabilirmi kaliteli fakat sıfir almata gücüm yetmez teşhir ürünlerinin satisindan haberim olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

    1. Merhaba evdekorasyontarz.com olarak herhangi bir şekilde satış veya uygulama yapmıyoruz, ilginiz için teşekkürler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir