Banyo Dolabı Modelleri ve Fiyatları 2024 Kataloğu ile Kale

Modern Banyo Dolabı Modelleri 2024

Banyo dekorasyonlarına kullanışlı ve elbette ki şık bir banyo dolabı eklemek isteyen okurlarımız için çeşitli markalardan alternatifler sunmaya devam ediyoruz. Mesela son olarak Ikea banyo dolabı modelleri ve Bauhaus Banyo Dolapları fiyat ve görselleri ile birlikte sayfalarıma konuk olmuşlardı. Bu sayfamızda ise ülkemizin en büyük banyo markalarından bir olan Kale’yi ziyaret ediyoruz. Kale banyo dolabı 2024 modellerini mercek altına alıyoruz. Dolayısı ile banyolarını şık ve sofistik mekanlara çevirmek isteyen takipçilerimizin burada ki ürünlere mutlaka göz atmasını öneririz.

Kale Banyo Dolabı Modelleri 2024 Kataloğu

Banyo dekorasyonlarının seramik ve fayanslar dan sonra en önemli ögeleri banyo mobilyalarıdır. Lavabolu banyo dolaplarından başlayarak ek havlu dolaplarını, rafları bu mobilyalara dahil edersek, banyo dekorasyonunda ne kadar etkili olduklarını bir kez daha fark ederiz. Dolayısı ile banyo dekorasyonları olmazsa olmazlarındandır banyo dolapları ve banyo denilince de ülkemizin bu konuda lider markalarından Kale’nin banyo dolapları, banyo dekorasyonuna başlamadan hemen önce mutlaka görülmesi gereken ürünlerindendir.

Kale Trevi Banyo Dolabı

Markanın en yeni ürünlerinden biri olan Trevi serisinde, Antrasit Ceviz ve Beyaz Meşe olmak üzere iki farklı renk konfigürasyonu sunulmuş. Farklı banyo büyüklüklerine göre, 40 cm, 65 cm, 80 cm ve 100 cm ebatlarına sahip ürünün fiyatı seçiminize göre değişiyor. Örneğin 80 cm ebatının Lavabo dahil fiyatı 3255,50 TL olarak belirlenmiş. 100 cm ebatında ki Trevi dolabın fiyatı ise 3812,40 TL olarak belirlenmiş.

Kale Banyo Dolabı Edge

Kale’nin banyo mobilyaları ürün gamında ki amiral gemilerinden biri olan Edge serisi maskülen ve şık bir tasarıma sahip. Bu dolapta Antrasit/Mocha Perla, Antrasit/Vizon Antrasit/Ceviz olmak üzere 3 farklı renk seçeneği sunuluyor. Yine 65 cm, 80 cm ve 100 cm ebatt seçeneklerine sahip olan ürün, tamamlayıcı açık rafları ve çekmeceli yan modülü ile genişleyebiliyor. Edge serisinin 80 cm ebatında ki modeli 17.587,00 TL, 100 cm ebatında seçeneği ise 19.265,00 TL civarında.

Kale Miro Banyo Dolabı

Eski Roma dönemi mimarisinden esinlenilen Miro serisi, krom renkli çekmece kulpları ile batılı ve yine maskülen bir havaya sahip. Üstelik ürün şık olduğu kadar sağlam ve kullanışlı bir yapıya sahip. Zira gövde ve kapaklarda suya dayanıklı Durabad kaplama kullanılmış. Separatörlü ve soft close çift çekmece sistemi ise ürünün işlevsel özellikleri olarak öne çıkıyor. Ürünün 80 cm ölçüsünde ki seçeneği üzerinde 6.300,00 TL fiyat etiketi taşıyor. 100 Cm ebatında ki Miro banyo dolabının fiyatı ise 7.850,00 TL olarak belirlenmiş.

Kale Casilla Banyo Dolabı

Dinamik hatları ile ön plana çıkan Casilla Kale markasının en tutulan ürünlerinden biri. Mat Gri ve Mat Vizon Gri renk seçenekleriyle vitrine çıkan banyo dolabı kulpsuz tasarımı ile dikkat çekiyor. Geniş hacimli iki adet çekmece bulunan dolabın aydınlatmalı çerçeveli ayna veya aydınlatmalı dolaplı ayna gibi ekstra alternatifleri var. 65-80-100 cm ebat seçenekleri sunulan bu banyo dolabının fiyatlarına gelecek olursak… 80 cm ebatında ki Casilla banyo dolabının 6.075,00 TL olduğunu söyleyebiliriz. Ürünün 100 CM ebatında ki seçeneği ise 6.500,00 TL civarında.

Kale Dolaplı Lavabo Modelleri

Yukarıda sizler için Kale markanın bir kaç banyo dolabı modeline göz attık. Fakat takdir edersiniz ki Kale gibi devasa bir markanın banyo dolabı ürün gamında yer alan bütün banyo dolaplarını burada bir araya getirmemiz mümkün değil. Zira markanın bu kategorisinde hemen her zevke hitab eder nitelikte bir çok ürün var. Dolayısı ile hem burada ki ürünlerin güncel fiyatlarını incelemek, hem de  diğer Kale ürünlerine göz atmak adına Kale Banyo Dolapları resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret edebilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir