2024 Yemek Odası Takımları ve Fiyatları ile Ergül Mobilya

Yemek Odası Modelleri ve Fiyatları 2024

Evlilik hazırlığında olanlar ve eski mobilyalarını yenilemeyi düşünenler için yemek odası takımlarını inceliyoruz. Mobilya markaları ve üreticilerinin en yeni ürünlerini beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Bu konu da son olarak Bellona yemek odası takımı 2024 modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu.Öncesinde ise İstikbal yemek odası takımı ve Doğtaş yemek odası takımları ve fiyatlarına göz atmıştık. Elbette sadece bu markaların ürünleri ile sınırlamadık araştırmalarımızı. Bunun yanında bir farklı markanın modern yemek odası takımları ve fiyatları hakkında da bilgilendirme yaptık. Bu sayfamıza ise ismini bir kaç yıl önce şık tasarımları ve Ajda Pekkan’lı reklamları ile duyuran Ergül Mobilya konuk oluyor.

Ergül Mobilya Yemek Odası Takımları ve Fiyatları

Yeni yıla yine birbirinden şahane koleksiyonlarla merhaba diyen Ergül mobilya yemek odası ürün gamında da şahane takımlara yer vermiş. Özellikle Della ve Helenka gibi modeller görülmeye değer nitelikte. Akron, Lovenya ve Etna gibi modeller ise oldukça uygun fiyatlarına rağmen son derece şık takımlar. Dolayısı ile bir yemek odası takımı satın almadan hemen önce alt tarafta detaylı olarak incelediğimiz bu ürünlere göz atmanızı hararetle öneririz.

Ergül Mobilya Akron Yemek Odası

Markanın en ucuz yemek odası takımları arasında yer alıyor Akron serisi. Ancak uygun fiyatına rağmen inanılmaz şık detaylarla süslenmiş şahane bir takım. Akron yemek odasında özellikle ezber bozan renk konfigürasyonu göze çarpıyor. Modele özel olarak tasarlanan koyu bakır kaplamalı kulp detayları ile yine özel tasarım ayaklar da hakikaten çok estetik. Takım konsol, konsol aynası, açılır yemek masası ve 4 adet sandalyeden oluşurken üzerinde 12.736,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Ergül Mobilya Lavenya Yemek Odası

Huzurlarınızda, beyaz zarafetinin modern çizgilerle bir araya getirildiği, altın detaylarla süslendiği Lavenya yemek odası. Markanın 2024 koleksiyonlarından biri olarak karşımıza çıkan takıma ilk bakışta basit tasarımın özel detaylarla zenginleştirildiğini görüyoruz. Konik ayaklarda yer alan gold süslemeler gibi. Özel bir tasarıma sahip yine altın renkli kulp detayları gibi. Ayrıca takımın sandalye tasarımı da oldukça estetik. Yine açılır yemek masası, konsol, konsol aynası ve 4 adet sandalyeden meydana gelen bu ürünün fiyatı ise 16.900,00 TL olarak belirlenmiş.

Ergül Mobilya Etna Yemek Odası

Etna koleksiyonu markanın en tutulan yemek odası takımları arasında yer alıyor. Moon tonunda gösterişli renk konfigürasyonu, özel formda rose renk kulp tasarımı, özel metal ayakları ve bronz renk aynası ile kendine özgü modern ve estetik bir takım Etna. Takımın fiyatı ise bu şık tasarımı ile ters orantılı adeta. Zira Konsol, konsol aynası, 4 adet sandalye ve açılır yemek masasından meydana gelen takımı 19.285,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Ergül Mobilya Della Yemek Odası

Geleneksel tasarımın modern çizgilerle birleştirildiği Della serisi de son derece şık bir takım. Mermer desen uygulaması ise ürünün tasarım şıklığını ikiye katlıyor. Bunun yanında özel formda altın renk kaplamalı kulp tasarımı, kapak ve çekmecelerde ki profil uygulaması ve füme renk ayna detayları da bu zarafete katkıda bulunuyor. Della yemek odası şıklığının yanında geniş ve fonksiyonel kullanım alanı sunan tasarımı ile kullanışlı da bir ürün aynı zamanda. Bu takımın fiyatının da piyasada ki bir çok rakibine oranla daha uygun olduğunu görüyoruz. Çünkü açılır yemek masası, konsol, konsol aynası ve 4 adet sandalyeden oluşan takımın fiyatı 22.495,00 TL olarak belirlenmiş.

Ergül Mobilya Helenka Yemek Odası

Vizon bej ve gold renk konfigürasyonu ile karşımıza çıkan Helenka yemek odası da ise yine popüler koleksiyonlar arasında yer alıyor. Özellikle kapaklarda ki CNC işlemeli desen uygulaması muhteşem. Ayrıca gold renk metal uygulaması ile detaylandırılan yemek masasında ki ayna uygulaması da çok şık. Özel formda gold kaplamalı kulp ve ayaklar, füme ayna ve üst tablalarda açılı CNC kesim uygulamaları ise takımın öne çıkan diğer zarif detayları olarak dikkat çekiyor. Konsol, konsol aynası, açılır yemek masası ve 4 adet sandalyeden oluşan Helenka yemek odası 25.965,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Ergül Mobilya mağazalarında bekliyor.

Ergül Mobilya Yatak Odası Fiyatları için TIKLAYINIZ !..

Ergül Mobilya Eskiyi Getir, Yeniyi Al Kampanyası

Yukarıda sizler için Ergül Mobilya’nın en yeni 5 yemek odası takımını fiyatları ile inceledik. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki markanın ürün gamında daha çok farklı takımlar var. Ayrıca burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem de diğer yemek odası takımlarına da göz atmak adına Ergül Mobilya Yemek Odası Takımları resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir