Salon Fon Perde Modelleri ve Fiyatları 2024 İnceleme

Trend Perde Modelleri 2024

Evleriniz en güzel perde modelleri ve en ucuz perde fiyatları bulmak adına piyasa araştırması yapmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda en son çıkan perde modelleri ev dekorasyon sayfalarına konuk oluyor. Geçtiğimiz günlerde modern perde modelleri ile yatak odası perde modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Bu sayfamızda ise dekorasyonunu yeni tamamladığı salonları için şık perdeler arayan okurlarımız için salon perde modelleri ve fiyatlarını inceliyoruz. Daha doğrusu başlıktan da anlayacağınız üzere son zamanlarda moda olan salon fon perdeleri ve fiyatlarını masaya yatıracağız. Çeşitli perde markaları, yapı marketler ve İnternet mağazalarının en yeni fon perde modellerini beğeni ve bilgilerinize sunacağız.

Fon Perde Nedir, Salon da Fon Perde Olmalı mı?

Tül perdelerin sağ ve sol köşelerine dekor amaçlı takılan, saten, pamuk, organze keten gibi kumaş çeşitlerinden dikilmiş parçalara Fon perde denir. Aslında sadece salonlarda değil, hemen tüm odalarda kullanılabilirler. Fakat son yıllarda özellikle kadife fon perde modelleri salonlarda daha lüks ve gösterişli bir kontrast sundukları için sadece salona özgü perdelemiş gibi lanse edildiler. Yeni ev alan yada salon dekorasyonunu yenileyen hemen herkes fon perdeleri tercih ettiler. Bu sayfamızda olduğunuza göre muhtemelen siz de salon perdesi olarak tercihinizi bu tarz perdelerden yana kullanacaksınız. O halde daha fazla vakit kaybetmeyelim ve markalar ve mağazalarda fon perdelerin fiyatları ne kadar? incelemeye başlayalım…

Taç Fon Perde Modelleri ve Fiyatları

Ülkemizin en önemli tekstil markalarının başında gelen Taç 2024 ürün gamına son derece şık hazır fon perde modelleri ekledi. Boutique Padour, Patina ve Boutique Obla gibi bu koleksiyonlar 100X265 cm standart ölçüye sahipler. İstenildiğinde düz, istenildiğinde de büzgülü kullanılabilme imkanı sunan Taç hazır fon perde fiyatları ise 399,00 TL ile 577,00 arasında değişiyor. Örneğin markanın ürün gamına yeni eklenen Bright, Boutique, Orlac ve Patina serilerinin her biri 150×260 cm ebatında ki 2 kanat fon perde fiyatları 399,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Ikea Fon Perde Modelleri ve Fiyatları

Basit, şık ve çok kullanışlı ürünleri ile ülkemizde çok sevilen Ikea’nın ev tekstili reyonlarında hemen her zevke ve bütçeye hitab eden bir çok fon perde modeli var. Mesela Bymott serisi beyaz bej çizgili hazır fon perdenin fiyatı sadece 279,00 TL. Çok tutulan Hilleborg serisinin 145X300 cm ebatı çift kanat fon perde fiyatı ise 749,00 TL olarak belirlenmiş. Bu yapı marketin fon perde ürün gamında en göze çarpan modeller ise Lenda serisi 699,00 TL ve Skogssvingel serisi ise yine 949,00 TL fiyatla satışa sunuluyorlar. Tüm bu ürünler 145X300 cm ebatlarında olmakla beraber farklı renk seçenekleri de bulunuyor.

Vivense Fon Perde Modelleri ve Fiyatları

Fon perdeler özellikle İnternet alışveriş mağazalarında, yani e-ticaret sitelerinde çok çok uygun fiyatlarla satılıyor. Mesela ülkemizin en büyük mobilya ve ev dekorasyon alış veriş sitesi olan Vivense de de bir çok fon modeli bulunuyor. Buna bağlı olarak da geniş bir fiyat yelpazesi var. Örneğin Jappe Işık Geçirmez Blackout Karartma Fon perdenin 100X260 cm ebatı 344,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Gardenya Işık Geçirmez Blackout Karartma Fon Perdenin aynı ebatta ki fiyatı ise 404,00 TL. Bu perdelere yakın modellerden 100X260 cm ebatında ki Goccıa Blackout Karartma Fon Perde fiyatı ise 319,00 TL fiyat etiketine sahip. Vivense fon perde modelleri arasında 3 renkli fon perdeler de var. Örneğin Massarelli Fon Perde fiyatlarının yine 100X260 cm ölçülerinde ki modelleri üzerinde 419,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Trendyol Fon Perde Modelleri ve Fiyatları

Trendyol fon perde modelleri de çok çeşitli ve farklı fiyat etiketlilerine sahip. Mağazanın en çok satan fon perde modelleri arasındaki Miabella Blackout Işık Geçirmez Ekstraforlu Fon Perdenin tek kanat fiyatı 203,90 TL. 145X280 cm ebatında ki perdenin, değişik renk seçenekleri mevcut. Fiyat açısından en uygun fon perdelerden biri ise Mr. Stock Blackout Işık Geçirmez Ekstraforlu Fon Perde modeli. 145X250 cm ebatında ki bu perdenin çift kanat fiyatı 289,90 TL. Trendyol’da Brillant ürünlerine de rastlıyoruz. Desenli fon perde kullanmak isteyenlere özel Brillant Zemin Baskılı Çizgili Desen modelini önerebiliriz. 100X270 ebatında ki bu ürünün fiyatı ise 1.010,00 TL. Uygun fiyatlı bir başka perde ise Demor Home markasına ait Kadife Dokulu Ekstrafor Fon Perde modeli. 150X250 cm ebatlı bu ürünün tek kanat fiyatı ise 139,41 TL.

Salon Fon Perde Modelleri Kampanyaları 2024

Salonlarınız için farklı marka ve satıcılara ait bir kaç farklı fon perde modelini inceledik. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde bu market, marka ve E-ticaret mağazalarının fiyat politikalarına göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu satıcıların daha farklı fon perdelerine göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına paragraflarda verdiğimiz linklere tıklayarak resmi web sayfalarını da ziyaret etmenizi öneririz.

“Salon Fon Perde Modelleri ve Fiyatları 2024 İnceleme” Hakkında 2 Yorum Var

    1. Maalesef satış olayı bizde yok. Ancak Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Sadece paragraftaki linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir